Dag 8 in Zuid-Afrika! Tree Clinic+ marktjes

Vandaag hadden we een rustige ochtend we mochten namelijk 1,5 uur later opstaan dan normaal. Daarna gingen we weer naar Tree Clinic, de supportgroep. Hier komen kinderen naartoe die iets te maken hebben met Bobbi Bear, ze zijn zelf verkracht of iemand in hun familie. We mochten met ze spelen en knuffelen. Een meisje genaamd Sponck zat de hele tijd op me en knuffelde me steeds, super schattig!
Na 2 uur spelen en knuffelen mochten we eten en drinken uitdelen aan de kinderen. Toen alles uitgedeeld was moesten we jammer genoeg al weer gaan. Wat gaat de tijd snel!

Aangekomen in Durban gingen we naar een paar marktjes. De groep werd verdeeld in 2 groepen en we kregen een rondleiding van 2 uur over de marktjes. Tijdens de rondleiding kwamen we op het begeven moment bij een kraampje uit waar je een stukje koeienhoofd kon eten. Natuurlijk gingen wij dat doen haha, ik vond het verschrikkelijk vies, bah! Na de rondleiding hadden we een uur de tijd om allemaal souvenirtjes te kopen. Ik heb een heel veel souvenirtjes gekocht!
Vanavond krijgen we vissticks te eten, al een stuk beter als kippenlever of koeienhoofden! Daarna alles weer gaan inpakken want dan vertrekken we voor 3 nachten naar Lesotho en Drakensbergen, hier hebben we geen internet dus kan ik mijn blog een paar dagen niet bij werken.

Waarschijnlijk dus tot woensdag! –xx-

Follow the author: fleurengels
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]