Image
WorldSupporter Magazine of Emmysukchaiwan
Image
Travel & Move: 
Ik ga regelmatig naar Thailand. Elke keer als ik ga, neem ik oude maar wel bruikbare spullen mee voor arme kinderen in het dorpje. Zoals kleren en schoenen.
Experience & Leisure: 
Mijn favoriete film over Afrika is 'Wit licht'. Het beste liedje vind ik 'We are the world'. Mijn hobby is tekenen. Ik ben nu bezig met mijn Afrika-collectie.
Ik maak tekeningen en schilderijen van Afrikaanse kinderen en vrouwen.
Learn & Develop: 
Ik deed op de middelbare school mee aan een sponsorloop voor een school in Zuid-Amerika. Daarnaast heb ik op de basisschool het lootje Jantje Beton verkocht.
Help & Change: 
Ik koop vaak fairtrade producten. Ik doneer kleine bedrag aan goede doelen. Vaak doneer ik bij het Ronald Mcdonald kinderfonds.
Work & Initiate: 
Ik heb een tijdje bij een promotiebedrijf gewerkt die alleen maar voor een goed doel promoten. Ik moest aan de mensen vragen voor een maandelijkse donatie.
My Latest Activity
examensstressss

Hallo allemaal,   tijdje geleden dat ik de site bezoch heb. Ik ben namelijk druk bezig met mijn examens!!! Even paar weken knallen dan mag ik hopelijk genieten van mn vakantie:) Ik heb er namelijk super veel zin in! Eerlijk heb ik opgegeven moment alleen met mezelf dus geen dingen voor anderen....