Mijn video!

Het is ongeveer een half jaartje geleden dat ik naar Uganda bent geweest. Het is en blijft mijn beste reis die ik tot nu toe heb gemaakt. Ik mis de mensen, het eten en de omgeving.
Daarom heb ik besloten om een filmpje te maken als een leuke herinnering van hoe het allemaal begonnen is. Ook al ben ik niet goed in het maken van een video, ik ben toch blij en trots op het resultaat.

http://www.youtube.com/watch?v=-ENJzFXF3xo

Ik hoop dat ik hiermee kan inspireren.

Het maakt niet uit hoe groot de stap is, je moet een stap durven te nemen om je droom waar te maken. Er is een verschil tussen een dromer en iemand met droom. Een dromer wacht af totdat zijn droom uitkomt. Iemand met een droom zal er alles aan doen om zijn droom waar te maken.

Follow the author: Emmysukchaiwan
More contributions of WorldSupporter author: Emmysukchaiwan
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

jeej mijn video wordt al meer

jeej mijn video wordt al meer dan 100 keer bekeken:D

Super leuk filmpje!!!  :D

Super leuk filmpje!!!  :D

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount] 2