Nederlands presentatie

wooohooo, ik heb net mijn Nederlands presentatie gedaan over Uganda.
De bedoeling was dat mijn klasgenoten een groep toeristen zijn die graag ontwikkelingshulp wilt doen in Afrika. En natuurlijk was ik hun begeleider. Ik heb alles met vol enthousiasme verteld. Ik heb soort van een reis voor hun uitgestippeld en alles verteld wat ze tegenkomen enz. Iedereen was helemaal enthousiast over de manier waarop het gepresenteerd word. zelfs mijn leraar gaf me een compliment dat het leuk was en dat hij verrast was hoe ik het presenteerde.

Ik heb ze folders uitgedeeld waar alle contact gegeven opstond. Na de les zijn een paar klasgenoten naar me toe gekomen en ze vertelde hoe leuk het was om naar mijn presentatie te luisteren. En ze zijn ook nog geïnteresseerd in ontwikkelingshulp. Sommige gaan erover na denken om zich in te schrijven.

Helaas heb ik mijn cijfer nog niet. Even wachten totdat iedereen is geweest. En hopelijk heb ik een goed punt:)

Contributions, Comments & Kudos

=D Leuk dat het zo goed ging!

=D Leuk dat het zo goed ging! Succes met je cijfer!

Van mij krijg je in ieder

Van mij krijg je in ieder geval een 10! :P

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Emmysukchaiwan
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
14 2
Selected Categories