Een super taart!

Voor mijn verjaardag (18 maart) zou ik een taart krijgen van een vriendin van mij. We hebben een traditie dat we elkaar bij verjaardagen een taart geven. Hartstikke leuk natuurlijk en nu was ik weer aan de beurt. Dinsdag kreeg ik dan eindelijk mijn taart. Ze had het versierd met de afbeelding van de Braziliaanse vlag (en glitters, rozen en een mooie tekst haha!). Dit heeft ze gedaan omdat ik deze zomer naar Brazilië ga met Worldmapping. Hartstikke leuk verzonnen! Dankjewel Emma! 

Selected Categories
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Chanel
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Image
Image
Statistics
0
Promotions
JoHo Insurances verzekert wereldwijd