Een super taart!

Voor mijn verjaardag (18 maart) zou ik een taart krijgen van een vriendin van mij. We hebben een traditie dat we elkaar bij verjaardagen een taart geven. Hartstikke leuk natuurlijk en nu was ik weer aan de beurt. Dinsdag kreeg ik dan eindelijk mijn taart. Ze had het versierd met de afbeelding van de Braziliaanse vlag (en glitters, rozen en een mooie tekst haha!). Dit heeft ze gedaan omdat ik deze zomer naar Brazilië ga met Worldmapping. Hartstikke leuk verzonnen! Dankjewel Emma! 

Image
Follow the author: Chanel
Promotions
verzekering studeren in het buitenland

Ga jij binnenkort studeren in het buitenland?
Regel je zorg- en reisverzekering via JoHo!

More contributions of WorldSupporter author: Chanel
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]