WorldSupporter Magazine of Carmen
Image
Travel & Move: 
Van 23 september 2013 tot 20 december 2013 ben ik naar Tanzania-Ilula geweest. Ik heb voor drie maanden vrijwilligerswerk gedaan bij een meisjesweeshuis.
Tijdens deze maanden heb ik leuke dingen georganiseerd voor de kinderen. Ik heb ook engelse les gegeven op een basisschool, sponsorkinderen bezocht, foster partens bezocht (ouders die voor pleegkinderen zorgen), kleren verkocht op markten en bij het weeshuis in de tuin en keuken geholpen.
Experience & Leisure: 
Mijn Favoriete films zijn Tears of the sun, Hotel Rwanda en the last King of Scotland (ook het boek heb ik hier van gelezen). Daarnaast koop ik graag geurstokjes uit de wereldwinkel.
Learn & Develop: 
Op de middelbare school heb ik een presentatie gegeven over kindsoldaten in Sierra Leone en de diamantmijnen. Ook heb ik een boekverslag geschreven over kindsoldaten.
Daarnaast heb ik onder andere international en europees recht gestudeerd.
Help & Change: 
Ik werk ruim een jaar bij de kindertelefoon als vrijwilliger. Ik voer gesprekken via de chat met kinderen en jongeren. Ik heb een vriendin gesponserd die voor drie maanden stage ging lopen in Oeganda.
Work & Initiate: 
In een kerstpakket via mijn bijbaan heb ik allerlei fair trade producten gekregen. Dit jaar heb ik mijn kerstpakket gegeven aan een goed doel.
My Latest Activity
Reúnie

Vandaag een leuke dag gehad met Chantal, een vrijwilligster die ik ontmoet heb in Tanzania. Het was ontzettend leuk om nog eens samen herinneringen op te halen. We kwamen erachter dat we onze indrukwekkende reis nog lang niet zijn vergeten en ons leven veranderd heeft in positieve zin. &nb...

Tijdens bruiloft geld verzamelen voor het goede doel

Afgelopen vrijdag was de trouwdag van mijn beste vriendin die ik inmiddels al twaalf jaar ken. Naast haar broer en zus heeft zij twee geadopteerde broertjes uit Ethiopië. Tijdens de kerkdienst werd besproken dat onderdak en voedsel niet voor iedereen vanzelfsprekend is. Om voor de famillie van ...

vanuit Nederland werkzaamheden verricht voor mijn project in...

vanuit Nederland werkzaamheden verricht voor mijn project in een ontwikkelingsland Ik heb contact gehad met de manager van het sponsor programma van IOP Tanzania hoe het gaat met de familie die ik heb geholpen. Voor het kansarme gezin heb ik een marktkraam gebouwd zodat ze zelf inkomsten konden verw...

Masaai krijgers song en dance

Tijdens mijn inspirerende vrijwilligersreis in Tanzania in Ilula ben ik ook op bezoek geweest bij de Masaai stam. De krijgers lieten hun dankbaarheid tonen door te zingen en te dansen. Wie het hoogst kan springen krijgt het meeste gezag. Toen ze begonnen te zingen stond ik met totale verbazing te ki...