Supporter

My latest World Supporter activities - My World Supporter CV - Notifications of new Content

Mini CV
Image
Travel & Move: 
Van 23 september 2013 tot 20 december 2013 ben ik naar Tanzania-Ilula geweest. Ik heb voor drie maanden vrijwilligerswerk gedaan bij een meisjesweeshuis.
Tijdens deze maanden heb ik leuke dingen georganiseerd voor de kinderen. Ik heb ook engelse les gegeven op een basisschool, sponsorkinderen bezocht, foster partens bezocht (ouders die voor pleegkinderen zorgen), kleren verkocht op markten en bij het weeshuis in de tuin en keuken geholpen.
Experience & Leisure: 
Mijn Favoriete films zijn Tears of the sun, Hotel Rwanda en the last King of Scotland (ook het boek heb ik hier van gelezen). Daarnaast koop ik graag geurstokjes uit de wereldwinkel.
Learn & Develop: 
Op de middelbare school heb ik een presentatie gegeven over kindsoldaten in Sierra Leone en de diamantmijnen. Ook heb ik een boekverslag geschreven over kindsoldaten.
Daarnaast heb ik onder andere international en europees recht gestudeerd.
Help & Change: 
Ik werk ruim een jaar bij de kindertelefoon als vrijwilliger. Ik voer gesprekken via de chat met kinderen en jongeren. Ik heb een vriendin gesponserd die voor drie maanden stage ging lopen in Oeganda.
Work & Initiate: 
In een kerstpakket via mijn bijbaan heb ik allerlei fair trade producten gekregen. Dit jaar heb ik mijn kerstpakket gegeven aan een goed doel.

Stories

Including Bundles, Magazines, Blogs, Photos, Movies, Documents, Statements & Updates

Suggestions

Including Travel Tickets, Study Tickets, Events & Recipes

Supply & Demand

Including Supply and Demand of Manpower, Travel Gear, Teaching Materials & Study Materials

My Selected Supporters
Nothing found yet.
My Selected Organizations
Nothing found yet.
Find Content
Find Supporters