Mijn toekomstplannen

Elke dag als ik de waterkraan open draai dan denk ik aan de watersnood die heerst in vele landen. Als overgebleven voedselresten worden weggegooid dan denk ik aan de mensen die met honger leven. Voor mij was voedsel en water een vanzelfsprekendheid en het was een schok dat dit niet voor iedereen geld. Mijn problemen lijken door deze reis nu niet meer zo groot. De kleine dingen in het leven worden nu voor het eerst gewaardeerd.
Door mijn reis ben ik inderdaad veranderd en ga ik acties ondernemen voor een betere wereld.

Mijn mening en ervaringen deel ik met familie, vrienden, collega's enz. Op deze manier breng ik onder de aandacht wat zich in de wereld afspeelt en hoe belangrijk het is om te helpen. Ook laat ik foto's zien van mijn reis en video's om de mensen een beeld te geven van armoede.
Ook ben ik van plan om een kind te sponseren om naar school toe te gaan. Onderwijs is heel belangrijk. Het zal bijdragen aan het ontwikkelen van een land.
Nog steeds hou ik contact met de stichting Ilula Orphan Program Nederland die het mogelijk heeft gemaakt om vrijwilligerswerk te verrichten. Regelmatig wordt er gevraagd om bepaalde dingen te doneren. Indien mogelijk draag ik ook een steentje bij. Op acht maart wordt er ook nog een reünie gehouden. Het lijkt me erg leuk om hier naar toe te gaan en de vrijwilligers weer te ontmoeten en de leuke tijd te evalueren. We hebben ook nog in de planning staan om naar het Afrika museum in België te gaan.
Indien leuke spontane projecten op mijn pad komen zal ik hier aan meedragen. De ouders van mijn vriendin bijvoorbeeld steunen alleenstaande moeders in Ethiopië. Zij krijgen betaald voor de tassen en manden die zij maken. Deze producten worden weer verkocht in Nederland. Ik heb zelf ook een leuke tas gekocht en reclame gemaakt op facebook.

Voor zover zijn dit mijn toekomstplannen en hopelijk draag ik via deze manier bij om de wereld te verbeteren.

Follow the author: Carmen
Promotions
verzekering studeren in het buitenland

Ga jij binnenkort studeren in het buitenland?
Regel je zorg- en reisverzekering via JoHo!

More contributions of WorldSupporter author: Carmen
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]