Ook de kerk erg is heel erg trots

Dit is mijn 3de poging dit bericht te plaatsen (ik begin te geloven dat deze site behekst is en mij niet zo mag..)
Maar ik heb voordat ik naar Uganda vertrok bij meneer pastoor op het altaar mogen vertellen waar ik heen ging, waarom ik daar heen ging en wat ik daar dan ging doen. Hiermee heb ik heel veel mensen kunnen bereiken en heb ik ook heel erg veel donaties gekregen om mijn reis weer een beetje mee te kunnen bekostigen. Nu ik terug ben heb ik een stukje geschreven voor in het kerkblaadje zodat alle mensen kunnen lezen wat ik nou in werkelijkheid ervan vond en wat ik er nou precies gedaan heb e.d.
Ook mag ik nog eens terugkomen op het altaar bij meneer Pastoor om mijn ervaringen te delen, dus dat wordt een leuke tijd :)

Contributions, Comments & Kudos

Driemaal is scheepsrecht!

Driemaal is scheepsrecht! Bedankt voor het delen!

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of daisycomhair
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
0 1
Selected Categories