groenlicht

ik ben al even terug in Nederland en vlak na mijn terug komst heb ik aan de kerk(waar ik heen ga) gevraagd of ik dit jaar het advent project mag organiseren. Dit is een project waarbij er geld wordt opgehaald voor een goed doel tijdens de 4 weken voor kerstmis. Ik heb afgelopen week te horen gekregen dat het mag en dat 2 andere kerken ook toestemming hebben gegeven om dit project al goed doel te nemen. Het project wordt 1 van de organisaties waar ik ben geweest in Uganda. Een project dat straatjongens opvangt en ze onderwijs en psychische hulp geeft.
Door dit te gaan organiseren kan ik veel mensen bereiken(alleen al mijn kerk honderden mensen en dat dan keer 3) en ik kan hun daarmee vertellen over mij reis. Ik heb al contact op genomen Be-more en heb al informatie toe gestuurd gekregen, waaronder super gave foto`s.
Deze week wil ik een afspraak gaan plannen met een aantal mensen die me willen helpen met het organiseren. Dit zijn een aantal tieners waarmee ik in een jeugd groep heb gezeten en enkele volwassenen.

Wat heb ik voor de rest nog gedaan?
Sinds ik terug ben vraagt iedereen hoe het was en wat ik allemaal gedaan heb. Ik vertel dan ook iedereen met overgave over mijn reis en wat voor geweldige dingen ik allemaal heb gezien.
Wat heel leuk is dat ik nog contact heb met 1 van de lokale expeditie leiders via facebook.

Ohja voor iedereen die de blogs wil lezen die ik tijdens mijn reis heb geschreven ga naar. www.blog.worldmapping.nl ga dan naar Uganda, 6-21 juli en dan Dieudonnee Penning.

Follow the author: DieudonneePenning
Promotions
verzekering studeren in het buitenland

Ga jij binnenkort studeren in het buitenland?
Regel je zorg- en reisverzekering via JoHo!

More contributions of WorldSupporter author: DieudonneePenning
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Actief bezig! Laat ons wel

Actief bezig! Laat ons wel weten hoe je advent project afgelopen is! Ben benieuwed!

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount] 1