adventactie

de adventactie die ik ga doen voor FOHO - een project dat ik heb bezocht tijdens mijn reis naar Uganda - loopt goed. Deze actie doen we met 3 kerken samen! hierdoor kan ik veel mensen vertellen over FOHO en mijn reis naar Uganda. Aankomende zondag zal ik een praatje houden voor de hele kerk. zo`n honderd man! Het programma voor de komende 4 weken(de adventtijd) ziet er als volgt uit:
-de eerste adventzondag: bekendmaking van het project en de opening van de informatie tafel
-de tweede adventzondag: in 1 van de andere 2 kerken zal er iemand die vrijwilliger is geweest op het project wat komen vertellen over zijn/haar belevingen.
-de derde adventzondag: De spreker die vorige week bij 1 van de andere kerken is geweest komt vandaag bij ons langs en door de weeks zullen we een maaltijd organiseren om geld op te halen voor het project.
-de vierde adventzondag: vandaag organiseren we een boekenmarkt. we verkopen tweedehandsboeken en de opbrengst gaat naar het project. zo halen we geld op en promoten we hergebruik.
- kerstnacht: tijdens de kerstmis gaan we kaarsen en lekkernijen verkopen. Tijdens een normalen viering komen tussen de honderd en honder vijftig mensen in onze kerk en daar komen nog twee kerken bij, maar tijdens de kerstmis komen er alleen al in onze kerk rond de 300 mensen!! zo kan ik in totaal misschien wel tegen de 1000 mensen bereiken!

Follow the author: DieudonneePenning
Promotions
verzekering studeren in het buitenland

Ga jij binnenkort studeren in het buitenland?
Regel je zorg- en reisverzekering via JoHo!

More contributions of WorldSupporter author: DieudonneePenning
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]