het reslutaat

Zoals ik al had verteld heb ik een adventactie georganiseerd. Ik ben daar heel druk mee geweest. Ik heb in totaal rond zo`n 400 mensen kunnen bereiken en ik ben heel blij met het geld dat we hebben kunnen ophalen voor FOHO in Uganda. Laat het tromgeroffel, maar komen want het bedrag dat ik in totaal bij 3 kerken heb opgehaald is 3203,78 euro!!!!!
Hier ben ik echt heel blij mee. Onder andere dankzij deze bijdragen kunnen ze bijna beginnen met het storten van de fundering
Ik had nooit gedacht dat dit zou lukken, maar je kan meer bereiken dan je denkt.

Selected Categories
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of DieudonneePenning
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
0
Promotions
JoHo Insurances verzekert wereldwijd