Nacht zonder dak

Nacht Zonder Dak is een actie van Tear waarbij jongeren één nacht doorbrengen in een zelfgemaakt krotje van plastic en kartonnen dozen. Door Nacht Zonder Dak beseffen mensen pas echt hoe rijk ze eigenlijk zijn. Naast bewustwording werd er ook een heel groot bedrag opgehaald voor de Stichting Tear. 

In Sauwerd, het dorpje waar ik ben opgegroeid, werd er nu al voor het tweede jaar een Nacht Zonder Dak georganiseerd. Naast de Nacht Zonder Dak gebeuren werd er 's middags ook een fancy fair georganiseerd met een klein marktje. Ik werd gevraagd door de organisatie om te komen helpen schminken. De middag ben ik dan ook voor geld voor het goede doel de kinderen gaan schminken. Het was een klein beetje koud maar zeker de moeite waard om te  helpen voor het goede doel. 

Voor in de avond werd ik gevraagd of ik een pubquiz wilde presenteren. Vorig jaar had ik dit namelijk ook gedaan. Ik heb dan ook mijn typetjeskleding aangetrokken en ben samen met mijn vriend de pubquiz gaan presenteren. Naast de jongeren van Nacht Zonder Dak kon een ieder meedoen aan deze pubquiz. Het geld dat dit opbracht ging natuurlijk ook naar het goede doel.  Er was veel animo voor deze pubquiz, er zat veel verschil in de vragen en zelfs de muziekfragmenten waren niet te missen. Al met al was het een hele leuke avond en konden later op de avond de jongeren in hun zelfgemaakte hutjes kruipen. 

Content categories
More contributions of WorldSupporter author: Karindehaan
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]