SRI LANKA 2013!

Ik heb fantastisch nieuws, over precies 119 dagen, oftewel 5 juli, vertrek ik voor 6 weken naar Sri Lanka! Helemaal alleen vlieg ik vrijdag 5 juli, via Abu Dahbi, naar Colombo in Sri Lanka. Mijn reis is georganiseerd door de organisatie Travel Active en valt onder avontuurlijk vrijwilligerswerk. Dit houdt in dat ik een aantal weken op onder andere een project met gehandicapte kinderen ga werken en me ga inzetten voor een schilpaddenproject. Daarnaast is er ook tijd om avontuurlijke activiteiten te doen, zoals een trekking door de jungle, surfen aan het strand en een body & mind week!

Allereerst wil ik zeggen dat ik me bevoorrecht voel om dit te doen. Niet iedereen krijgt de kans om dromen als deze waar te maken. Echter zal ik voor deze reis ook hard moeten werken en veel moeten regelen, maar dat zie ik als een uitdaging en dat heb ik er zeker voor over. Anders als vorig jaar, ga ik nu geen geld inzamelen maar zelf voor de reis sparen. Hier heb ik bewust voor gekozen omdat deze reis niet volledig uit vrijwilligerswerk bestaat en dus ook voor mezelf is.

Na mijn terugkomst uit Malawi had ik al heel snel weer reis kriebels en het vrijwilligerswerk heeft zo'n impact op me gemaakt dat ik me heel graag weer wil inzetten voor mensen die het minder getroffen hebben.
Een paar weken terug heb ik me officieel opgegeven. Mijn formuleren zijn inmiddels in Sri Lanka aangekomen en ik heb een Verklaring Omtrent Gedrag aangevraagd, dit heb je nodig om bij de vrijwilligersprojecten aan de slag te kunnen gaan. Afgelopen maandag heb ik mijn ticket geboekt en vandaag heb ik mijn reisverzekering afgesloten. Alles voor deze reis regel en betaal ik zelf, wat het zeker ook voor mijzelf een stuk leerzamer zal maken!

Ik hou jullie op de hoogte met alle voorbereidingen!

Content categories
More contributions of WorldSupporter author: Dieske
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]