Contact met Nepal

Nog altijd heb ik regelmatig contact met het gastgezin waar we hebben verbleven. Het is leuk om te zien dat ze het mailadres wat ik voor ze heb aangemaakt gebruiken. Ook met verschillende docenten heb ik nog contact. Graag zou ik ze weer op zoeken. Na m'n master ben ik van plan om weer naar Nepal te gaan.

 

Follow the author: Johan Veenstra
Promotions
verzekering studeren in het buitenland

Ga jij binnenkort studeren in het buitenland?
Regel je zorg- en reisverzekering via JoHo!

More contributions of WorldSupporter author: Johan Veenstra
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]