Contact met Nepal

Nog altijd heb ik regelmatig contact met het gastgezin waar we hebben verbleven. Het is leuk om te zien dat ze het mailadres wat ik voor ze heb aangemaakt gebruiken. Ook met verschillende docenten heb ik nog contact. Graag zou ik ze weer op zoeken. Na m'n master ben ik van plan om weer naar Nepal te gaan.

 

Selected Categories
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Johan Veenstra
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
0
Promotions
JoHo Insurances - Expert internationale verzekeringen

Sta jij op het punt om je internationale droom waar te maken? JoHo Insurances ondersteunt je met advies op maat bij de belangrijkste administratieve keuzes rond verzekeringen.