Photo
Title: Weer in Nederland
Weer in Nederland

Weer in Nederland

Media of Johan Veenstra
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Supporting content
Weer in Nederland

Weer in Nederland

Sinds ik weer terug ben in Nederland heb ik mijn studie weer opgepakt wat veel tijd in beslag neemt. Daarnaast ben ik begonnen met vrijwilligerswerk. Na de reis wilde ik graag vrijwilligerswerk doen en een vriendin vertelde dat ze als vrijwilliger was bij Gilde Samenspraak. Het klonk erg leuk en een week later ben ik zelf begonnen als vrijwilliger. Het is een integratieproject waarbij een anderstalige aan een Nederlandstalige wordt gekoppeld om zo de Nederlandse taal te leren.

Samen met Femke ben ik naar een basisschool waar een vriend van me werkt gegaan om een presentatie te geven. We hebben in twee klassen de presentatie gehouden. Het was erg leuk om te zien dat de kinderen erg enthousiast waren. Ze stelden ontzettend veel vragen. Hopelijk hebben we ze kunnen inspireren. In Nepal hadden we de kinderen gevraagd een brief te schrijven. Deze brieven hebben meegenomen naar de school en ze hebben een brief terug geschreven naar Nepal. Ze vonden het heel leuk om te doen.

Op het werk het werk, aan familie en vrienden heb ik ook verteld over mijn ervaring. Ik kreeg veel positieve reacties en sommige zeiden zelfs het zelfde te willen doen.

More contributions of WorldSupporter author: Johan Veenstra
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]