Als millenniumdoener ga ik

als millenniumdoener wil ik heel veel doen, in mijn hoofd stroomt het vol met ideeen maar ik moet het nog uitbreiden. ik heb al een presentatie voor de klas gedaan en dat ging super! ook voor aankomende zaterdag voor vrienden ga ik een presentatie geven over deze geweldige reis! ook voor school voor leraren heb ik er een staan. ook ben ik druk aan het kijken wanneer ik weer terug kan naar het pratige uganda maar dan met be more en voor langere tijd! geld inzamelen komt dus nog voor mijn geweldige volgende reis!

Content categories
More contributions of WorldSupporter author: LisetteVelhuysen
This content is used in bundle:
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]