mijn effect op anderen.

hallo mensen!

weer een blog over mijn efecten op andere, bijvoorbeeld met eten, ik heb nu heel sterk dat ik minder op schep op mijn bord, zodat als ik nog honger heb ik voor een 2de keer kan opscheppen in plaats van te veel opscheppen en vervolgens de helft laat staan. dit heb ik heel sterk met een vriend van mij. als hij opschept schept die heel veel op, terwijl ik en hij zelf weet dat hij niet zo veel eet. ik bleef dat herhalen toen ik net terug was uit afrika, ik zei bijvoorbeeld a je dat weg gooien? weet je wel hoeveel kinderen daar nog van kunnen eten. dat is zonde!

ik heb ook mijn vriend laten in zien door mijn verhalen dat mijn vriend tervreden kan zijn met kleine dingen die hij heeft, de luxe die hij heeft. vaak loopt hij te klagen dat hij niks over houd in de maand. hij heeft een dak boven zijn hoofd, kan eten en drinken betalen en heeft genoeg mensen om zich heen die om hem geven. hij heeft alles en dan nog klagen.

ik zeg altijd maar zo je moet kijken naar wat je zelf hebt en daar wat van gaan maken en niet kijken wat je niet hebt het maakt je alleen maar ongelukkiger!

Follow the author: LisetteVelhuysen
Promotions
verzekering studeren in het buitenland

Ga jij binnenkort studeren in het buitenland?
Regel je zorg- en reisverzekering via JoHo!

More contributions of WorldSupporter author: LisetteVelhuysen
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]