Nieuwjaarsdiner Azul Wasi

Eens in de zoveel tijd heb ik nog contact met de leidster van de pronoei waar ik hielp, Rosalbina. Zij vraagt me elke keer hoe het gaat maar stuurt ook updates en leuke foto's van de kinderen. Het is zo leuk dat ze me in zo'n korte tijd toch is gaan waarderen en dat ze het ook leuk vindt om contact met mij te onderhouden. Daniëlle is de vrouw in Cusco die mij heeft geïntroduceerd met het project Azul Wasi, het leukste hiervan is dat zij ook nog contact heeft met het project en zo dingen kan organiseren. Zo had ik laatst nog wat spaargeld gestuurd en is hiervan een nieuwjaarsdiner voor de kinderen georganiseerd. Een moment met lekker eten, waarover er gepraat werd over 2014 en nagedacht over 2015. Ze hebben het erg leuk gehad en elke keer als ik naar de foto's kijk kan ik niet wachten om terug te gaan.

Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of LaurenJulia
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
0
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.