pakketje

Omdat het sinterklaas en kerst was dacht ik, zou het niet leuk zijn mijn lokale begeleider van Malawi ook een pakketje te sturen! Zodat hij ook wat van onze cultuur meekrijgt. Ik praat nog veel met hem en we zijn goede vrienden geworden. Ik heb allemaal typisch Nederlandse dingetjes gekocht zoals stroopwafels, drop, een kerstkaart en een shirt met I love Amsterdam. Die heb ik ingepakt met sinterklaas papier en ik heb overal briefjes opgeplakt met wat het is en een uitleg erbij. Het was natuurlijk niet zeker dat het er aan zou komen maar ik hoorde een paar dagen geleden dat hij het had gekregen, na bijna een maand. Hij was super dankbaar en wist niet wat hij kon zeggen om me te bedanken. Ik werd er echt heel gelukkig van dat hij het had gekregen en dat hij het zo leuk vond. Hij had alle snoepjes gedeeld met zijn broertjes en zusjes en die wilde meer zeiden ze, zo lekker vonden ze het! Lief hé. 

Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of juultjuhhx
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
6
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.