Komende weken

De komende weken worden voor mij extra druk niet alleen door school en ander dingen maar ook door  wordlmapping! Ik ga dus de komende dagen samen met mij partner (Enrico Barrow Ook een worldmapper) 2 presentaties voorbereiden die we gaan geven op onze oude basisschool om de volgende generatie onze boodschap over te brengen over de wereld en dat de sterke de zwakke moeten helpen niet qua simpel weg geld geven maar dat geld steken in een handeling waar mensen daar echt iets aan hebben. Ook heb ik voor me zelf buiten deze twee presentatie een soort van reflectie presentatie bij mijn grootste sponsor de ghanese club waar mij ouders lid van zijn. Voor de reis moest ik geld inzamelen km de reis te maken de club heeft me daarbij blink geholpen ik heb daar mijn loten verkocht ik ben daar gesponsord voor de dam tot dam loop en ze hebben mij na een speech (die ik zelf heb voorbereid in het Ghanees) +500 euro gedoneerd!! De reden waarom ze dit voor min hebben gedaan is omdat elke lid van die club mij van jong af aan kent ze hebben mij zien opgroeien en is dus een sterke band tussen mij rn die club oom al ben ik er nog zelf geen lid van. Daarom leek het mij verstandig om een kleine presentatie met een powerpointje ofzo te houden voor die club over eat ik allemaal heb gedaan en ga doen!

Follow the author: Emmanuel3
Promotions
verzekering studeren in het buitenland

Ga jij binnenkort studeren in het buitenland?
Regel je zorg- en reisverzekering via JoHo!

More contributions of WorldSupporter author: Emmanuel3
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Super dat je die je

Super dat je die je presentatie ook voor die groep houdt Emmanuel! Wordt natuurlijk een makkie voor je nadat je daar al gespeechd hebt voor je ging. Succes!
 

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount] 1