Challenge eindblog

Wat ik geleerd heb van deze 8 dagen challenge is om een kijkje te nemen van iemand die dit dagelijks doormaakt. Inhoudelijk ben ik meer gaan begrijpen wat de milenium doelen inhouden maar niet alleen dat ook heb ik terug gekeken naar de afgelopen 8 dagen. Ik dacht ik bij me zelf dat in toch jets gedaan heb. Wat ik en mijn klas hebben gedaan is nog te klein schalig om echt een impact te maken wij hopen daarom ook dat in de toekomst wij iets groter kunnen doen.

More contributions of WorldSupporter author: Emmanuel3
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]