Acties

Wat betreft mijn JoHoprofiel is het een tijdje rustig geweest, maar natuurlijk heb ik niet stil gezeten. In de agenda was te zien dat ik op 1 september naar mijn oude middelbare school zou gaan om het te hebben over een grote geldinzamelingsactie. Er is mij toen verteld dat ik een afspraak moest maken met de projectleider. Dat heb ik natuurlijk gedaan. Van de afspraak kwam het een hele tijd maar niet, omdat ik nu ben begonnen met studeren in een andere stad. Ik ben druk geweest met de studie en het verhuizen. Uiteindelijk heeft de afspraak plaatsgevonden in het begin van oktober. Ik kreeg toen het bericht dat er meer doelen waren waar het geld heen kon. Ik was dus niet de enige die een mooie bestemming dacht te hebben voor deze grote donatie. Ik zou in november bericht krijgen over waar het geld heen zou gaan. Helaas is mijn idee afgewezen, maar ik mocht volgend jaar zeker terug komen om het idee nogmaals voor te leggen. Dat ben ik ook absoluut van plan. Na deze domper was ik nog niet van plan op te geven. Mijn zusje gaat naar een andere middelbare school. Deze school heeft een soortgelijke actie. Ik heb daarom een mailtje gestuurd naar de projectleider met het voorstel het geld te doneren aan mijn project. Ik heb nog geen reactie gehad van de projectleider, maar het mailtje is nog niet zo lang de deur uit. Dus ik heb nog geduld. Verder heb ik ook een mailtje gestuurd naar mijn oude basisschool. Ik zou daar graag een sponsorloop willen organiseren voor de kinderen. De school was altijd erg bezig met sport en goede doelen. Zo ben ik op dit idee gekomen. Ook op dit mailtje heb ik nog geen antwoord gekregen.

Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of maaikevvliet8195
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
5
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.