Timur en Maxim & nieuwe vrijwilligersreis

 

Sinds 25 oktober hebben wij tijdelijk twee kinderen uit Wit-Rusland bij ons in huis. Ik had hier in een eerdere blog al over verteld. Ze heten Timur en Maxim en zijn allebei 9 jaar oud. Ze komen uit gezinnen die het thuis niet breed hebben waar vaak er verscheidenen problemen binnen het gezin zijn zoals acoholisme. In het begin waren ze nog wel verlegen, maar inmiddels zijn ze helemaal gewend en laten ze hun mening luid en duidelijk via de 'google translate'-app horen. Één dag nadat ze in Nederland waren zijn we met ze naar een kledingbeurs geweest en daar mochten ze twee bigshoppers vol kleren uitzoeken, het enige wat ze namelijk meegenomen hadden was één setje kleding en ondergoed. Donderdags breng ik ze voor school naar hun eigen school en haal ik ze 's middags weer op. Iedereen is super erg onder de indruk door het verhaal van Maxim en Timur en vinden het heel ontzettend goed dat we dit doen. 

A.s. zaterdag ga ik naar de jaarbeurs Utrecht, ik wil deze zomer namelijk opnieuw een vrijwilligersreis boeken en dan is er een voorlichtingsdag voor onder andere vrijwilligersreizen en tussenjaren. Ik denk dat ik weer naar Afrika wil, naar Zambia of Mosambique maar omdat ik dit jaar examen doe, heb ik eerder vrij en kan ik dus veel langer vrijwilligerswerk doen, dus misschien wil ik wel twee projecten combineren. 

Content categories
Check all content related to:
Related content or attachment:
Timur en Maxim & nieuwe vrijwilligersreis
More contributions of WorldSupporter author: evavanzwieten
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
1367