6 maanden alweer

Ik ben ondertussen alweer een half jaar terug. Wow, zo lang voelt het echt niet. In deze zes maanden heb ik steeds meer mijn ervaring een plekje kunnen geven, en nagedacht over wat ik er nou mee moet. Ik ben zeker veranderd door mijn reis, maar niet op een heel zichtbare manier. Mensen die me goed kennen merken het wel op, en zeggen het soms tegen me, dat ik echt anders ben teruggekomen. Ik zie het niet als anders, ik ben gewoon een ervaring rijker, en er is een stukje bij de oude mij gekomen.

Ik wil dit blogbericht gebruiken om mijn dank uit te drukken voor mijn ervaring: alle mensen die het mogelijk hebben gemaakt (school, mn ouders, worldmapping), alle mensen die me gesteund hebben met geld inzamelen, en alle mensen met wie ik deze ervaring heb mogen delen. 

Ik raad iedereen aan om een reis naar Malawi te maken, het is echt het warme hart van Afrika, en ze hebben de hulp hard nodig. Het is een prachtig land, met super lieve mensen, en geweldige ervaring in de wording. 

Dit was het, mijn laatste blog, de 6e. Ik zal deze ervaring nooit vergeten, en zal ook zonder aansporing van joho mensen blijven overtuigen en inlichten. Bedankt.

Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of anneloescornel
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
1
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.