6 maanden alweer

Ik ben ondertussen alweer een half jaar terug. Wow, zo lang voelt het echt niet. In deze zes maanden heb ik steeds meer mijn ervaring een plekje kunnen geven, en nagedacht over wat ik er nou mee moet. Ik ben zeker veranderd door mijn reis, maar niet op een heel zichtbare manier. Mensen die me goed kennen merken het wel op, en zeggen het soms tegen me, dat ik echt anders ben teruggekomen. Ik zie het niet als anders, ik ben gewoon een ervaring rijker, en er is een stukje bij de oude mij gekomen.

Ik wil dit blogbericht gebruiken om mijn dank uit te drukken voor mijn ervaring: alle mensen die het mogelijk hebben gemaakt (school, mn ouders, worldmapping), alle mensen die me gesteund hebben met geld inzamelen, en alle mensen met wie ik deze ervaring heb mogen delen. 

Ik raad iedereen aan om een reis naar Malawi te maken, het is echt het warme hart van Afrika, en ze hebben de hulp hard nodig. Het is een prachtig land, met super lieve mensen, en geweldige ervaring in de wording. 

Dit was het, mijn laatste blog, de 6e. Ik zal deze ervaring nooit vergeten, en zal ook zonder aansporing van joho mensen blijven overtuigen en inlichten. Bedankt.

Follow the author: anneloescornel
Promotions
verzekering studeren in het buitenland

Ga jij binnenkort studeren in het buitenland?
Regel je zorg- en reisverzekering via JoHo!

Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]