Worldsupporter voor mij, echt iets bijdragen

De foto hier onder geeft voor mij een heel sterk beeld wat een jong iemand (zoals ik) nou wel allemaal kan bijdragen. De foto laat tandpoetsen-lerende kinderen zien, die dit waarschijnlijk voor de eerste keer ooit meemaken. Ik heb zelf ook tandenborstels uitgedeeld en zo'n 50 kinderen voorgedaan en uitgelegd hoe ze die moeten gebruiken. Worldsupporters van alle leeftijden, hoe jong ook, kunnen een heel plaatselijk verschil maken. Er zijn nog steeds grote problemen in malawi, maar die 50 kinderen hebben wel de kans gekregen op een betere gezondheid door een schoner gebit. Hoe meer worldsupporters naar malawi gaan, hoe groter de impact zal zijn. Echt wel een motief om ook te gaan, toch?

Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of anneloescornel
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Image
Image
Statistics
4
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.