Fancy Fair Blog 2

We zijn nu alweer een tijdje terug in Nederland en we denken nog steeds veel aan Malawi. We waren deze maand ook bezig geweest met een fancy Fair op school waarbij we geld ophalen voor onze reis. We hadden tijdens deze dag een eigen plekje waar we iedereen over onze reis konden vertellen. Helaas was deze plek wel in een hoekje, waardoor niet iedereen er over konden vertellen, maar wel veel. Ik zelf heb op dit moment nog niet een presentatie of wat dan ook kunnen geven aan andere mensen over onze reis, maar als ik het kan haal ik het wel aan. Zelf ben ik nu nog bezig met een presentatie plannen over mijn reis bij iemand van mijn kerk. Het schiet daarmee nog niet heel erg op, maar we doen ons best. waarschijnlijk komt het pas na de vakantie, maar hij komt. We hebben nu ook wat geld op gehaald voor joy want waarschijnlijk komt hij volgend jaar een tijdje naar nederland, maar wanneer weet ik niet. Wij vinden dat ontzettend spannend. Het is ook appart dat Nederland zo snel toch weer heel normaal aan voelt. Dat is wel jammer. Zelf lijkt het me ook leuk om nog wel een keer naar Malawi te gaan, maar ik denk dat dat ook nog effen duurt. Alleen wil ik dan wel meer kunnen doen dan we tot nu toe hebben gedaan.

Follow the author: Robert Brouwer
Promotions
verzekering studeren in het buitenland

Ga jij binnenkort studeren in het buitenland?
Regel je zorg- en reisverzekering via JoHo!

More contributions of WorldSupporter author: Robert Brouwer
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]