Maya Football Project - 2012

Dit filmpje laat de hoogte punten zien van mijn voetbal project in Nepal. Dit project heb ik uitgevoerd voor 'Stichting Maya' en had als doel om de verschillende scholen in het Harpan District beter te laten samenwerken. Kijk en geniet! http://www.stichting-maya.nl/

WorldSupporter Resources: 
Selected Categories
Contributions, Comments & Kudos

Vet filmpje! Lijkt me wel

Vet filmpje! Lijkt me wel gaaf om te voetballen met ze. volgens mij kunnen ze het heel goed! Vonden de kinderen het ook leuk?

Reactie

Hey Joey,

Bedankt voor je reactie. De kinderen vonden het voetballen super leuk en konden er geen genoeg van krijgen. De vrije tijd die ik naast mijn activiteiten voor 'Stichting Maya' had bestond dan ook vrijwel geheel uit het voetballen op de rijstvelden. Het volledige verslag met bijbehorende foto's kun je vinden op:
http://jiltvanschayik.waarbenjij.nu/reisverslag/4119925/het-echte-nepal-...

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Jiltvschayik
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
8 2
Promotions
JoHo Insurances verzekert wereldwijd