Eindverslag 8-daagse challenge

hallo allemaal,

de 8-daagse challenge zit er alweer op. In dit eindverslag wil ik mijn ervaringen over de challenge met jullie delen.

Ik vond de challenge erg leuk om te doen. Ik las wel eens vaker op internet over challengen of acties waarvan ik dacht 'Hé, het lijkt me leuk om daar aan mee te doen'. Maar vaak komt het er dan niet van of is het te ver weg enz. Dus nu was de kans aanwezig. Eerst vond ik het onderwerp van de actie nog al saai, maar ik moet zeggen dat me dat alles mee viel!

Wat ik echt leuk vond aan de challenge was dat er iedere dag een ander millenniumdoel aan de beurt was. Dat hield de afwisseling erin. Ook vond ik het leuk dat je elke dag zelf je acties mocht verzinnen. Wat ik minder leuk aan de actie vond was dat je iedere dag een blog moest schrijven. Nou snap ik wel dat het een belangrijk bewijsmiddel is, maar het kost wel erg veel tijd. Vooral op de dagen dat ik werkte en dan avonds ook nog een afspraak had was het vaak stressen.

Als tips voor worldsupporter heb ik om eerder met de challenge aan te komen, omdat je dan even wat meer de tijd had om acties te verzinnen. Ook vind ik dat je uit onderwerpen zou moeten kiezen waar de challenge over zou moeten gaan. Verder wil ik wel mijn complimenten geven aan worldsuporter voor het bedenken van de challenge.

Na de challenge ben ik zeker anders tegen de millenniumdoelen gaan aan kijken. Ik moet eerlijk bekennen dat ik voor de challenge weinig van de millenniumdoelen afwist en dat is nu zeker veranderd! Ik ben veel bewuster bezig met dingen en mijn kijk op de wereld veranderd nog steeds. Ook ben ik nu regelmatig aan het nadenken wat ik kan doen om de millenniumdoelen te behalen.

Al met al vond ik het een leuke challenge!

Liefs Agnes

 

Follow the author: Agnes
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]