Mijn wereldsupportersong

Voor mij is het liedje Waka waka van Shakira het liedje dat voor mij de wereldsupportersong is http://www.youtube.com/watch?v=KSC2MU9OllA Dit liedje was het eerste liedje dat op de radio was toen ik hoorde dat ik mee mocht naar Uganda. Verder heeft dit liedje mij in de afgelopen maanden rond mijn activiteiten voor Uganda altijd achtervolgd en is daarom voor mij het liedje van wereldsupporter

Selected Categories
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Connect & Continue
Blog of EmielKT
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Image
media_not_available.png
Statistics
2
Promotions
JoHo Insurances verzekert wereldwijd