Sponsorbrieven

Na de krantenartikelen begon het pas echt. Ik had met de artikelen bijna geen geld opgehaald en was eigenlijk een beetje bang dat het me nooit zou lukken om de reissom van €2190,00 bij elkaar op te halen, maar we gaven het nog niet op!
Ik ben toen samen met mijn zwager en ouders een sponsorbrief gaan maken. Het moest een nette brief worden, waarin duidelijk werd wat ik ging doen en waarin dat bedrijf mij kon helpen. Toen de brief af was heb ik deze gestuurd naar 30 Alphense bedrijven, sommige lieten niets horen en ook veel bedrijven mailden me dat ze door de crisis niet veel extraatjes hadden. Maar gelukkig waren er ook veel bedrijven die bedragen stortten van €25 tot €100. Hiermee heb ik uiteindelijk een flink bedrag bij elkaar kunnen krijgen.

Follow the author: manon2211
Promotions
verzekering studeren in het buitenland

Ga jij binnenkort studeren in het buitenland?
Regel je zorg- en reisverzekering via JoHo!

More contributions of WorldSupporter author: manon2211
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Goed zeg! Dat is echt een

Goed zeg! Dat is echt een flink bedrag. Wat voor bedrijven hebben jou nu gesponsord? Ik kan me zo voorstellen dat Philips niet geïnteresseerd is, maar een lokale groenteboer misschien juist wel. Misschien een tip voor anderen die ook nog sponsoring zoeken? ;)

Sponsering

Ja klopt! Ik heb alleen brieven gestuurd naar bedrijven uit Alphen uit den Rijn en omgeving. Ik woon namelijk zelf in Alphen aan den Rijn. Dus dat is inderdaad een goede tip : vooral brieven sturen naar bedrijven uit jouw woonplaats! En misschien bedrijven waarvan je al mensen kent bijvoorbeeld de directeur? of medewerkers?

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount] 2