Tweede maand na Malawi

We zitten al in de tweede maand na Malawi. Ik denk nog veel terug aan Malawi en heel veel mensen hebben me er op aangesproken. Met de groep hebben we veel foto's uitgewisseld en meneer Bosch heeft een aantal filmen gemaakt van onze reis. 
Naast alleen terug denken aan onze reis zijn we ook nog actief geweest. We hebbe een fancy fair op school gehouden speciaal voor Malawi, hiernaast gaan we in de zomervakantie nog op school helpen met opruimen voor geld voor in de pot. 
De fancy fair was veel werk. Onze groep heeft veel presentaties gehouden voor klassen bij ons op school. We hebben ze uitgelegd wat we in Malawi hebben gedaan en waarvoor deze fancy fair is. We hebben geprobeerd ze zo enthousiast mogelijk te maken. Uiteindelijk zijn er aardig wat mensen op de fancy fair geweest. Onze groep had een voorlichtingslokaal, een rommelmarkt en op de foto met een chichenge! Verder werd er heel veel eten verkocht en waren er andere leuke spelletjes. Aan het einde van de avond was er ook nog een show. 
We hebben met de fancy fair 2300 euro opgehaald! Een aardig bedrag! 

P.S ik heb de poster gemaakt. :D

Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]