Nog meer presentaties!

Afgelopen woensdag heb ik weer een presentatie gegeven aan een eerste klas. Ze vonden het allemaal heel leuk en toen ik vroeg wie er over zit te denken ook naar een ontwikkelingsland te gaan, stak bijna de hele klas zijn hand op. Daar word ik vrolijk van! Ik vind het super leuk om te zien hoe enthousiast mensen worden na mijn verhaal. Ik zal de komende tijd nog meer presentaties gaan geven.

Selected Categories
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Milou Serbée
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
0
Promotions
JoHo Insurances verzekert wereldwijd