Op de radio!

Vanochtend was er een discussie op Radio 2 over de kosten van reizen naar het buitenland met school. Dit is de laatste week sowieso een discussiepunt. Er werd verteld dat als je zelf met school ergens naar toe was geweest, je een reactie kon achterlaten. Ik dacht: 'waarom niet?'. Dus ik stuurde een berichtje naar Radio 2 dat ik zelf naar Malawi ben geweest. Het kost inderdaad een hoop geld maar het is het zeker waard. 

Na een paar minuten werd ik gebeld! Ze stelden me een paar vragen en daarna vroegen ze of ik mijn verhaal in de uitzending zou willen doen. Nou dat wilde ik natuurlijk! Weer een mogelijkheid om mensen over mijn Malawi avontuur te vertellen. 

Om 10.10 kwam ik in de uitzending. De presentator vroeg me wat ik allemaal gedaan heb en of het al het geld waard was. Ik heb verteld dat het het geld natuurlijk waard is.

Het was een bijzondere ervaring om mijn verhaal op de Radio te mogen doen. Ik hoop dat ik zo mensen heb kunnen overtuigen dat het goed is om naar het buitenland te gaan. En dat ze zich niet moeten laten afschrikken door de prijs.

 

Follow the author: Milou Serbée
Promotions
verzekering studeren in het buitenland

Ga jij binnenkort studeren in het buitenland?
Regel je zorg- en reisverzekering via JoHo!

More contributions of WorldSupporter author: Milou Serbée
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Wat leuk Milou! En je hebt

Wat leuk Milou! En je hebt helemaal gelijk: Travel is the only thing you buy that makes you richer :-)

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount] 1