Vakantie gepsrekken

Misschien kwam het door het lekkere weer, waardoor ik weer terug dacht aan Malawi. Maar ik raakte maar niet uitgepraat over Malawi toen ik op vakantie was. Elke keer schoten me weer dingen te binnen die ik echt even met iemand moest delen. Op een gegeven moment werd mijn zusje er wel gek van. 'Heb je het nou al weer over Malawi.' zei ze. Op vakantie heb ik familie gesproken en hen ook over mijn reis verteld. Iedereen was super enthousiast. En dat maakt mij weer blij. 

Follow the author: Milou Serbée
More contributions of WorldSupporter author: Milou Serbée
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]