Wat is er nu veranderd...

Het heeft in ons gezin een klein beetje inpact gehad, voor het ene gezinslid meer als het andere. Vooral mijn vader heeft heel erg meegeleeft tijdens mijn reis en ook hij heeft meegeholpen voor sponsorbedragen. Mijn broertjes zijn minder betrokken geweest. En mijn moeder heeft er natuurlijk ook veel aan bijgedrage.

In de omgeving hoor ik nog steeds mensen die vragen hoe het was en die er echt respect voor hebben. Een van mijn oppaskindjes heeft zelf een presentatie over uganda in haar klas gegeven en daar heb ik haar natuurlijk erg mee geholpen.

Ik denk nog weekelijks terug aan Uganda en mis het heel erg!!

Ik kreeg een kaartje van KimEnKim toegestuurd met een mooie foto en werd zelfs een beetje emotioneel. Zoals jullie wel merken speelt het nog steeds in mijn leven.

Er is niet erg veel veranderd, ik wil nog steeds heel erg graag terug!!

Follow the author: MaartjeVanBeek
More contributions of WorldSupporter author: MaartjeVanBeek
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]