Wat is er nu veranderd...

Het heeft in ons gezin een klein beetje inpact gehad, voor het ene gezinslid meer als het andere. Vooral mijn vader heeft heel erg meegeleeft tijdens mijn reis en ook hij heeft meegeholpen voor sponsorbedragen. Mijn broertjes zijn minder betrokken geweest. En mijn moeder heeft er natuurlijk ook veel aan bijgedrage.

In de omgeving hoor ik nog steeds mensen die vragen hoe het was en die er echt respect voor hebben. Een van mijn oppaskindjes heeft zelf een presentatie over uganda in haar klas gegeven en daar heb ik haar natuurlijk erg mee geholpen.

Ik denk nog weekelijks terug aan Uganda en mis het heel erg!!

Ik kreeg een kaartje van KimEnKim toegestuurd met een mooie foto en werd zelfs een beetje emotioneel. Zoals jullie wel merken speelt het nog steeds in mijn leven.

Er is niet erg veel veranderd, ik wil nog steeds heel erg graag terug!!

Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of MaartjeVanBeek
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
0
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.