de verandering om me heen

De verandering van de mensen om me heen na de reis.

Diegenen die het meest veranderd zijn is mijn directe familie. Ook mijn vrienden zijn geïnteresseerd maar vooral mijn ouders en mijn broertje. De mensen die het meest dicht bij mij staan hebben met veel interesse naar mij geluisterd en de hebben zelf de interesse gekregen om het mee te gaan maken.

Wij hebben plannen gemaakt om met zijn allen, nadat ik geslaagd ben in 2016, om naar West-Afrika te gaan. We trekken dan door verschillende landen waar mijn familie hetzelfde ziet en mee kan maken als ik destijds meegemaakt heb. 

Wat ik zelf de laatste maanden heb ervaren is dat wat ik zou willen veranderen niet altijd mogelijk is. Het is makkelijk om ideeën te hebben maar als het niet haalbaar of reëel is op politiek sociaal en economisch vlak, gaat het niet werken. Zelf ben ik ook veel veranderend vooral over hoe ik tegen dingen aankijk, en over zaken denk is enorm anders dan voorheen. Hierdoor beïnvloed ik ook de mensen om me heen.

Selected Categories
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of joaquin
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
2
Promotions
JoHo Insurances - Expert internationale verzekeringen

Sta jij op het punt om je internationale droom waar te maken? JoHo Insurances ondersteunt je met advies op maat bij de belangrijkste administratieve keuzes rond verzekeringen.