Live below the line! - Leven voor € 1,26 per dag!
'Live below the line' een super project wat in een aantal andere landen al is uitgevoerd helaas nog niet in Nederland maar...daar ga ik verandering in brengen en wel van 19 t/m 23 mei. 
 
Hoe? 
Door 5 dagen te  leven voor maximaal $ 1,75 per dag! (€ 1,26). Hiervan moet ik al mijn eten en drinken betalen (voorraden uit mijn voorraad kast gebruiken of eten accepteren van andere is niet toegestaan.) Het geld dat ik hierdoor 'over' hou zal ik doneren aan één van de WAP projecten.  
 
Waarom?
Om aandacht te vragen voor de millenniumdoelen en geld in te zamelen voor de projecten van WorldActivity Philippines die ik zelf zal bezoeken tijdens mijn stage. 
 
Helpen?
Doe mee! Samen staan we sterk dus doe mee van 19 t/m 23 mei. 
Of sponsor mij en daarmee de projecten van World Activity Philippines!
 
Meer info?
 
 
Related resources on WorldSupporter: 
Follow the author: Kirsten
Supporting content
More contributions of WorldSupporter author: Kirsten
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Wat een goed initiatief meid!

Wat een goed initiatief meid! Al enig idee hoe je dit gaat aanpakken? Ben erg benieuwd.Zet m op!Groetjes,Irene

Ha Irene,

Ha Irene,
Dankje! Het is een initiatief wat in verschillende landen buiten Europa al is uitgevoerd en ik dacht ach waarom ook niet.  
Zoals het er nu uit ziet ga ik vooral heel veel rijst en pasta eten. Of andere dingen die van rijst te maken zijn zoals rijstepap, rijstsalade enz. Ook pannekoeken worden waarschijnlijk favoriet. Ik weet nu al dat ik koekjes en chocola ontzettend ga missen (want ik ben een snoep kont). En ik ben heel erg benieuwd of ik een beetje aan groenten en fruit kan komen.
Tijdens de week zal ik al mijn maaltijden en moeilijke momenten met jullie delen op mijn Wereldsupporter Blog. En ik heb geluk want ik ben niet de enige ondertussen zijn er al 3 andere die Fulltime mee doen en mijn huisgenootje eet mee met mijn avond maaltijden. Ook de eerste sponsoren zijn al binnen dus ik ben ook benieuwd :D 
Groetjes,
Kirsten
 
 

Leuk initiatief

Hoi Kirsten,Wat een leuk initiatief! Goed om zelf te ervaren hoe het is om met zo'n klein budget de dag door te komen.Succes!

Dankje! Het komt vast goed :-

Dankje! Het komt vast goed :-)

Super gaaf! Wat een leuke

Super gaaf! Wat een leuke manier om op deze manier armoede onder de aandacht te brengen. Veel succes!Maaike

WAP is already proud!

we saw your blog! so cool! Inna and me are really proud already :)

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount] 6