Publiciteit

Hallo!

Vorige week kwam  'ie dan eindelijk, de nieuwe Diactueel. De Diactueel is een magazine voor mensen met diabetes en is onderdeel van Mediq direct diabetes (mijn apotheek). Een tijdje geleden had ik een mailtje gestuurd met de vraag of zij misschien iets konden betekenen m.b.t. mijn reis naar Brazilië. Nog geen week later kreeg ik een telefoontje van een contact persoon van de Diactueel. Ze was heel enthousiast en wilde zeker meer weten over mijn reis, na een half uur aan de telefoon gehangen te hebben waren we eruit. Ik zou een stukje mogen schrijven voor in de Diactueel met daarin informatie over mijn reis naar Zuid-Afrika, mijn reis naar Brazilië en hoe ik dit allemaal doe met mijn diabetes.

Voor 'gezonde' mensen is het al een hele klus om zo'n reis voor te bereiden maar als je ook nog diabetes hebt dan word het al helemaal aanpakken.

Voor mijn reis heb ik dan ook uitvoerig alles besproken met mijn diabetesverpleegkundigen en kinderarts. Hoeveel insuline moest ik meenemen? Ik gebruik een insuline pomp wat moest daar nog allemaal aan gedaan worden? Toch maar een spuit mee voor de zekerheid. Wat nu als mijn suiker daar constant te laag zit? 
Op al deze vragen moest een antwoord komen en dat kwam er gelukkig en hierdoor kon ik geruster op reis. 

Wat ik met mijn reis bereikt heb vind ik zelf heel bijzonder en ik zou graag mijn ervaringen met anderen (met diabetes) willen delen  zodat nog meer mensen enthousiast worden om vrijwilligerswerk te gaan doen in het buitenland want dit is heel belangrijk!

De diactueel is nu dus uit en ik ben heel tevreden over het resultaat van mijn stukje. Ik heb zelfs al een aantal reacties terug gekregen. Op mijn facebook pagina kreeg ik een berichtje van een meisje die in 2015 met worldmapping op expeditie gaat. Zij heeft zelf ook diabetes en vroeg of ik haar met bepaalde dingen kon adviseren. Superleuk dat het zo snel al reactie oplevert en dat ik ook echt wat kan betekenen op zo'n realtief simpele manier. 

Groetjes Renee

Image
Follow the author: Renee_Vercoulen17
More contributions of WorldSupporter author: Renee_Vercoulen17
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]