Terugkomst reis + foto's

Hallo allemaal,

Inmiddels ben ik alweer een tijdje terug in Nederland. Wat een super tijd hebben we in Malawi gehad. Met een gezellige groep van totaal 19 jongeren en een aantal begeleiders hebben we van alles gedaan, gezien, beleefd en geleerd. Het is fantastisch om te zien hoe de mensen daar zó anders leven en vaak zo weinig hebben. Desondanks zijn ze toch bijzonder positief en vriendelijk tegenover andere mensen. Nederlanders zouden hier een voorbeeld aan kunnen nemen.

We zijn tijdens de reis bij verschillende projecten geweest en hebben hier onder andere huizen gebouwt, daken gemaakt, ziekenhuizen bezocht, landbouwproducten verzorgd, activiteitendagen voor kansarme kinderen georganiseerd en we zijn op huisbezoek geweest bij mensen die erg ziek zijn en nog maar weinig mensen om zich heen hebben. De mensen zijn je werkelijk voor alles dankbaar en dat is erg mooi om mee te maken.

Tijdens de rustdagen hebben we ook niet stil gezeten. Zo zijn we op safari geweest, hebben we een boottocht naar een onbewoond eiland gemaakt en zijn we de hoge bergen bij het Zomba plateau in gegaan om daar te hiken en (koud!) te overnachten. Een prachtige en veelzijdige natuur. De levensverhalen van verschillende lokale projectleiders die we 's avonds bij een kampvuur te horen kregen waren erg indrukwekkend en inspirerend.

Al met al is zo'n reis als dit een geweldige ervaring en ik heb er erg veel van geleerd. Van het geld dat ik heb ingezameld (ruim €3300) heb ik nog ruim €500 over om te besteden aan projecten waar ik ben geweest. Erg leuk dus om zelf te kunnen zien waar het geld heen gaat. Een kleine foto impressie van mijn reis kun je vinden via de volgende link: Foto's Malawi

Follow the author: Dieske
Promotions
verzekering studeren in het buitenland

Ga jij binnenkort studeren in het buitenland?
Regel je zorg- en reisverzekering via JoHo!

More contributions of WorldSupporter author: Dieske
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]