bake sale bij cabaret 'the final tape off'

Op mijn school , het Porta Mosana Collega, kwam het cabaret eraan. Ik had het idee om hier tijdens de  pauze een bake sale te houden samen met Loes Giesen, zo kunnen we geld inzamelen voor onze reis naar Malawi. Ik vroeg of we dit mochten doen en het mocht! 

Na de grote boodschappen te hebben gedaan, werd het tijd dat het cabaret eraan kwam. Ik had er zin in! We konden 3 dagen tijdens het cabaret verkopen. We mochten een eigen kraampje opzetten en hier hebben we onze waarden uitgestald. Tijdens de voorstelling hebben we met de rest van de crew naar de voorstelling zitten kijken. En voordat de pauze begon gingen we naar onze kraam om alles klaar te zetten. 

De voorstelling was afgelopen en de mensen stroomden binnen. Op een gegeven moment was het zo druk aan onze kraam, dat een andere vriendin ons heeft geholpen met mensen te bedienen. Oftewel het was een succes! 

Drie dagen lang hebben we veel verkocht. En het resultaat €300,- winst! Dit was echt veel meer dan we hadden gehoopt. Het was een super leuke tijd, ik heb nieuwe mensen leren kennen en ik heb geld kunnen inzamelen voor mijn reis. 

Related resources on WorldSupporter: 
Image
Follow the author: Claire Schapendonk
Supporting content
bake sale bij cabaret 'the final tape off'
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]