Aan de andere kant van de presentatie

Gisteravond, donderdag 17 april, was de infoavond van Travel Active. Ik heb het nog niet publiekelijk bekend gemaakt, maar ik ben al een tijdje bezig met een nieuwe reis. En dan bedoel ik niet een gezellig weekje naar Frankrijk, wat natuurlijk ook super leuk is, maar meer naar een ander werelddeel en het liefst natuurlijk weer vrijwilligerswerk. Fleur, Wereldsupporter en ook oud-Worldmapper, stuurde me een berichtje waarmee de eerste stap gezet was...

Geen Worldmapping meer, maar welke organisatie dan? Ik zat al een tijdje rond te kijken op Travel Active waar ze een heel breed aanbod hadden. Op de Wereldsupporter voorbereidingsdag vorig jaar had ik al wat dingen over deze organisatie gehoord en ik wist dus dat het een goede en betrouwbare organisatie was. Maar waar willen we dan heen? Ook had ik al een tijdje een bestemming op het oog: Thailand. En ja hoor, we waren allebei ontzettend enthousiast!

Meteen gingen we zoveel mogelijk uitzoeken wat resulteerde in een 11 pagina's tellend document met allemaal informatie over alles wat je moet weten. De infoavond was de volgende stap. Helaas was Fleur verhinderd, maar dat zorgde er niet voor dat ik niet zou gaan. Dus pakten mama en ik de trein naar Rotterdam opweg naar Travel Active.

Ik kan er heel uitgebreid over gaan vertellen, maar ik zal het kort houden. 

De ontvangst was goed, wat al meteen een goed gevoel gaf. De presentatie was uitgebreid en bevatte veel informatie. Na afloop nog staan praten met de twee aanwezige teamleden van het vrijwilligerswerkteam waar ik nog veel info uit heb kunnen halen. Ze hebben 14 jaar ervaring wat een goed gevoel geeft. Combineer dat met persoonlijke begeleiding, leuke projecten en een systeem waarbij je je hele reis zelf samen kan stellen en je hebt volgens mij alle nodige ingrediënten. 

Het was wel vreemd om aan de andere kant van de presentatie te zitten. Normaal doe ik infodagen met Worldmapping en ben ik degene die wat aan het publiek vertelt. Nu waren de rollen omgedraait en werd er aan mij allerlei informatie gegeven.

Het is nog niet definitief maar er is een zeer grote kans dat dit idee doorgaat! Wat ongelooflijk gaaf om weer op reis te mogen gaan. En wat leuk om weer helemaal opnieuw te mogen beginnen. Nieuwe organisatie, geld inzamelen en nieuwe mensen leren kennen. Ja jongens, wat heb ik er zin in!

Image
Follow the author: Jules
Promotions
verzekering studeren in het buitenland

Ga jij binnenkort studeren in het buitenland?
Regel je zorg- en reisverzekering via JoHo!

More contributions of WorldSupporter author: Jules
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]