Mijn vrijwilligerswerk in het PMA magazine

Zoals ik eerder al schreef, ben ik een paar maanden geleden geïnterviewd voor het PMA (Pensioenfonds Medewerkers Apotheken) magazine. Iedereen die aangesloten is bij het PMA ontvangt dit magazine. In 2012 telde dit fonds 25.690 deelnemers, dus een vrij grote oplage! Het was voor mij dan ook een gek gezicht om mijn eigen interview afgelopen donderdag op de deurmat terug te vinden.

Ik heb al veel positieve reacties op het stukje gehad. Het leek me daarom leuk dit interview ook met jullie te delen. Het interview vind je hier op de pagina 4.

Ik ben erg benieuwd wat jullie ervan vinden!

Related resources on WorldSupporter: 
Image
Follow the author: EliseS
Promotions
verzekering studeren in het buitenland

Ga jij binnenkort studeren in het buitenland?
Regel je zorg- en reisverzekering via JoHo!

Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]