Terug in Nederland

Nu ben ik weer terug in Nederland...

Ik heb mij aangemeld voor een vrijwilligersorganisatie die werkt met mensen die mentaal uit balans zijn. Ik heb gezien op reis hoe mensen voor elkaar klaarstaan, in Nederland is deze sociale cohesie in veel mindere mate aanwezig. Wij zijn echter sociale mensen nodig en hebben elkaar nodig. Behalve dit vrijwilligerswerk bezoek ik regelmatig de mensen met wie ik eerder vrijwilligerswerk heb gedaan. Dit zijn mensen die ziek zijn/geweest, en die het ook ontzettend waarderen als je langskomt.

Selected Categories
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of regenboog92
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
0
Promotions
JoHo Insurances verzekert wereldwijd