Presentatie over mezelf

Op 6 januari 2014 heb ik een presentatie gegeven over mijn leven tot nu toe. Omdat Ghana 2013 zeker een grote invloed op mijn leven heeft gehad, en ik er echt nog dagelijks mee bezig ben, had ik ook een sheet gereserveerd voor Ghana. Hierbij heb ik verteld wat ik precies gedaan heb, wat ik in de toekomst met deze ervaringen ga doen (emigreren naar Ghana, of een ander ontwikkelingsland is zeker niet uitgesloten) en aangegeven dat wanneer er mensen zijn die interesse hebben in ontwikkelingswerk, ze altijd bij me aan kunnen kloppen met vragen.
Voor deze presentatie heb ik uiteindelijk een 8 gekregen, maar ik vond het belangrijker (ondanks dat dat eigenlijk niet het doel van mijn docent was) dat ik mensen van mijn leeftijd bewust heb laten worden dat ook wíj iets voor de wereld kunnen betekenen. Al is het maar de glimlach op het gezicht van één kindje.

Image
Follow the author: jjjkindt
More contributions of WorldSupporter author: jjjkindt
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]