Kast opruimen voor het goede doel

Afgelopen week ben ik eens grondig door mijn kledingkast gegaan en een hele doos vol met kleren die ik niet meer aan deed bleef over. Ik wist niet zo goed wat ik daar mee moest doen, tot ik net een advertentie van pakmee en postnl tegen kwam! Kleding doneren per post, je kan het zelfs meegeven aan de pakketbezorger als die toch voor de deur staat!

Selected Categories
Contributions, Comments & Kudos

Wat goed dat je dit met ons

Wat goed dat je dit met ons deelt! Ik wil binnenkort mijn kast toch op gaan ruimen, dus ik ga zeker eens op de website kijken :-) Er zijn tegenwoordig best veel acties (o.a. H&M geeft ook korting als je textiel inlevert), maar ik wil me wel eens erin verdiepen hoe je het meeste voor een ander kan betekenen als je kleding doneert. Voorheen bracht ik het altijd naar het Rode Kruis. Heb jij een speciale reden waarom je voor PackMee kiest?

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Hanneke1943
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Image
Image
Statistics
3 1
Promotions
JoHo Insurances verzekert wereldwijd