Fairtrade diner maaltijdsalade

Afgelopen weekend heb ik samen met een aantal vriendinnetjes een fairtrade diner georganiseerd. Boodschappen allemaal bij Marqt en Ecoplaza gehaald en wat was het lekker zeg! We hebben een linzensalade met geroosterde groenten gemaakt. De boodschappenlijst was:
- aubergine
- courgette
- wortels
- linzen
- feta
- rucola
- walnoten
- olijfolie
We hebben de groentes allemaal geroosterd met lekker veel olijfolie en zout en peper, daarna alles met elkaar gemengd in een grote saladekom. Je kan er eventueel nog stokbrood bij eten maar ook zonder is het echt superlekker en vult het zeker genoeg. Als toetje hebben we het heel simpel maar overheerlijk gehouden: een tony's chocolonely reep. Makkelijk maar lekkerder is er haast niet!

WorldSupporter Resources: 
Contributions, Comments & Kudos

Dat ziet er lekker uit zeg!

Dat ziet er lekker uit zeg! Die ga ik onthouden voor straks in de zomer :-)

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of awmgoorsenberg
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Image
Image
Statistics
5 1
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.