WorldSupporter song and dance

Het filmpje op onderstaande site wil ik graag met iedereen delen voor de World Supporter Song and Dance omdat het mij erg geïnspireerd heeft:
http://www.youtube.com/watch?v=ooqhgse_HeQ&feature=youtu.be

In het filmpje zijn een aantal mannen in Zuid-Afrika te zien die de originele kleding dragen en zingen en dansen op de manier wat ze vroeger deden voordat ze op jacht gingen. Dit heeft mij heel erg geïnspireerd omdat dansen en zingen in deze cultuur erg belangrijk zijn en een saamhorigheid creëren. Overal waar ik kwam dansten en zongen de mensen. Zo ook op een begrafenis waar ik ben geweest. Mensen vieren hier dat iemand heeft geleefd en rouwen niet, zoals wij, om iemands dood. Ook alle kinderen kunnen zingen en dansen en weten op jonge leeftijd al op welk liedje welke dans hoort. Ik vind de manier waarop zij in het leven staan, zo positief en vrolijk, erg mooi en inspirerend.

Related resources on WorldSupporter: 
Promotions
verzekering studeren in het buitenland

Ga jij binnenkort studeren in het buitenland?
Regel je zorg- en reisverzekering via JoHo!

Content categories
Comments, Compliments & Kudos

mooi zeg, heel inspirerend!

mooi zeg, heel inspirerend!

Indrukwekkend! lijkt mij

Indrukwekkend! lijkt mij bijzonder om mee te maken.

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount] 2