Dag 15: zaterdag 11 januari 2014

Vanochtend waren we vroeg opgestaan om naar Entebbe te gaan. Achteraf hadden we wel later op kunnen staan (later dan 6 uur tenminste...), want alles ging op z'n Afrikaans: rustig aan. Maar daar wen je wel aan. Het gaat hier allemaal veel relaxter dan in Nederland, en dat vind ik wel fijn! Hier is veel minder stress dan in Nederland, maar dat is natuurlijk ook niet zo moeilijk. In Nederland irriteer je je meteen als je wat langer moet wachten, en hier neem je die tijd!
Eenmaal in het busje (eindelijk in het blauwe en ruime busje i.p.v. de witte krappe bus) was het zo'n 5 uur rijden. Ik had wat geslapen, want ik blijf op tot we vertrekken naar het vliegveld, en dat is om 3 uur. Om zo'n 5 uur/half 6 vliegen we. Anders slaap ik in het vliegtuig niet meer!
In Entebbe gingen we nog even zwemmen in een resort. Mooi, maar erg kakkerig, haha! Heel chique, maar Entebbe is ook de rijkste stad van Oeganda, en dat zie je. Toen we het resort binnenreden moesten we even wachten achter een slagboom, en toen gingen ze met een spiegeltje onder het busje bekijken of we misschien een bom onder de bus hadden. Ook moesten we door een soort douane... Voor een zwembad! Maar ik snap het wel, als je ziet hoe arm iedereen is, en dan zo'n rijk hotel/resort.
's Avonds hebben we het erover gehad wat we allemaal van de reis hebben geleerd. Daar kwamen erg mooie en goede dingen naar voren. Verder hebben we als tijdverdrijf een spel gespeeld. Dat was gezellig!

Content categories
More contributions of WorldSupporter author: StanPortegies
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]