Acties voor sponsorgeld expeditie Uganda

Om sponsorgeld op te halen voor onze expeditie naar Uganda hebben we met de hele groep acties gehouden om dit voor elkaar te krijgen.
De eerste grote actie was de appelflappen actie bij de Albert Heijn. Hier verkochten wij in drie filialen 4 appelflappen voor 3 euro waarvan 1 euro naar onze groep ging. Na een hele dag verkopen en reclame maken voor onze expeditie hadden we zowaar 729 euro opgehaald.
Als tweede actie hebben wij met zijn allen een benefiet diner georganiseerd in het Crown hotel Eindhoven. Hier had elke leerling een taak zoals bedienen, afwassen, loterij verzorgen. Met hulp van sterrenkok Peter Gast en het Hampshire Crown hotel hebben we er een geslaagde avond van gemaakt. Er waren ongeveer 120 gasten die 40 per persoon betaalden.
Onze laatste actie tot nu toe was de lessenmarathon, hier bleven we met een grote groep leerlingen 24 uur lang op school om lessen te volgen. Samen met de Uganda groep en de leraren van het Sondervick college hebben we ervoor gezorgd dat dit goed verliep. Ook hier hebben we veel geld opgehaald.

Na onze expeditie staat nog een benefiet diner gepland in Route 66 hier gaan wij weer allemaal helpen en onze ervaringen in Uganda delen met de gasten.

Maar voor nu is het alleen nog aftellen tot de expeditie begint.

Selected Categories
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Romy_Schellekens
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Image
Image
Statistics
3
Promotions
JoHo Insurances verzekert wereldwijd