ACTIE: benefietdiner

Op zondag 17 november hebben we met de hele groep waarmee we naar Uganda gaan een benefietdiner georganiseerd in het Hampshire Crown Hotel in Eindhoven. We hadden daarvoor 115 gasten, die allemaal 40 euro betaalde, waarvan in eerste instantie 25 euro naar ons doel toe zou gaan. Uiteindelijk hebben we van Hampshire & de Sligro het volledige bedrag gekregen, Super! Peter Gast, Michelin kok in Zutphen heeft die avond in het hotel gekookt. Het was een super lekker menu (zie foto's). Het heeft veel tijd gekost om dit diner te organiseren, maar het was dan ook heel erg geslaagd. We hebben alleen maar leuke reacties gehad van de gasten. Tijdens het diner was er ook nog een loterij georganiseerd met hele leuke prijzen. Er zijn veel lootjes verkocht en iedereen ging voor het PSV-t-shirt. De gasten werden boven ontvangen met een glas Prosecco en een klein hapje, vervolgens was er beneden in het restaurant het diner en was er achteraf nog een kop koffie boven. We hebben veel leuke reacties gehad, kortom een geslaagde avond!

WorldSupporter Resources: 
Contributions, Comments & Kudos

Wat een prachtig initiatief

Wat een prachtig initiatief zeg! Ik kan me helemaal voorstellen dat dit heel veel tijd heeft gekost, ook heel leuk dat jullie uiteindelijk het hele bedrag konden behouden voor het goede doel! Zou je het anderen aanraden ook zoiets te organiseren? Misschien is het leuk als je wat tips hiervoor kunt geven :-)

WAUW! Ik ben heel erg onder

WAUW! Ik ben heel erg onder de indruk...115 gasten! Heel goed gedaan, Sterre!!! :D

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of sterrewibbens
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Image
Image
Statistics
0 2
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.